GOD nabij

 

 


HIJ, "de LEVENDE GOD" die altijd Nabij is, geeft mij Rust, Kracht,Wijsheid, Liefde en Genezing.

Dat u allen de weg mag vinden naar HEM, de Bron van alle Leven..Ik, Jouke Jozef van Veen, ben op 19-07-1959 geboren in het Friese dorp Ureterp. In dit dorp heb ik de lagere school gevolgd en ben daarna in Drachten naar het voortgezet onderwijs, de LTS gegaan.
Daar heb ik de opleiding voor timmerman en metselaar gevolgd, die ik met goed resultaat afsloot. Met de beide diploma's op zak ben ik op 17 jarige leeftijd de bouwwereld in gestapt en metselaar geworden.
Tot maart 2005 ben ik in loondienst gebleven. Daarna ben ik verder gegaan als zelfstandige ( zzper ) wat ik tot november 2014 ben gebleven.


De laatste jaren bracht ik GOD'S WOORDEN op mijn eigen manier tot de mensen. In menige Kerk was men daar niet blij mee en zo nu en dan werd ik eruit gegooid. Dus was ik niet haastig met de verkondiging in de Kerken.  Meestal deed ik het op straat en in de Nachtopvang te Leeuwarden, waar ik de laatste jaren door  de week - sinds november 2014 - heb geslapen.

 

GOD WIL dat de mensen die HEM volgen geen geld verdienen op Zondag en daarom sliep ik in die afgelopen jaren, twee nachten buiten - van zaterdag op Zondag en van Zondag op maandag -  op een industrieterrein.

 
Nu - heden - slaap ik alle nachten buiten omdat ik niet meer paste in het nieuwe beleid van de Nachtopvang.

Mijn uitkering, die de verplichting in zich had om 4 nachten per week in de Nachtopvang te slapen, is hierdoor komen te vervallen omdat de Gemeente precies wilde weten waar je slaapt, zodat men de stadswacht midden in de nacht ter controle bij je langs sturen. Ik heb dat geweigerd, die vertoning doe ik niet aan mee.

 

Het afgelopen jaar heb ik mij op Zondag meestal afgezonderd van mensen en de Kerken. GOD  is daar niet blij mee, maar HIJ staat het mij toe.
Ik wacht nu tot ik verder kan met de verkondiging.

 

Als de site op Zondag toch online is, dan kan ik hem niet van de Web server halen. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Een Hacker kan ook de oorzaak zijn.  Zij proberen het offline halen - online zetten - van de site tegen te houden door je bestanden te  veranderen of te laten verdwijnen. Het is in deze afgelopen periode, eind 2016 en begin 2017 wel erg - irritant - vaak raak. Daarom zeg ik dit tegen hen ;

 

 

Hackers, hoed u voor GOD'S TOORN. 


 

De site word vaak niet goed weergegeven -  Firefox en Explorer - waardoor er verschuivingen in de tekst ontstaan en kunnen de onderstreepte woorden  - waar u op kunt klikken - van kleur veranderen. Ook laten zij - Firefox - een oude versie van de site online staan en laat - Explorer - de site soms online staan als ik hem van de server heb gehaald. Mocht u nog andere onregelmatigheden op de site tegenkomen zoals; toegevoegde of weggelaten woorden waardoor er onbegrijpelijke zinnen ontstaan of linkjes die niet goed meer werken, dan hoor ik het graag van u.

 

Met vriendelijke groet,

 

GOD'S Vrede toegewenst

 

Namens GOD, de ALMACHTIGE

 

 

 

Jouke Jozef van Veen

Tuinen 32

8911KE Leeuwarden

Friesland / Holland

 

 

 Mobiel : 06-87775082 / 06-27353129

 

E-mail :  GODnabij@outlook.com  /  Joukej@live.nl

 

Giften kunt u overmaken op NL97 INGB 0702 170 313 onder vermelding van "GOD nabij".
 

Voor het laatst bijgewerkt op Dinsdag, 18 September 2018, Leeuwarden

  Maandag 8 maart 2010, Ureterp

Home