GOD nabij

Enige verlichting

Dit visioen vond plaats op het oude Boekweitpaed nr 11 te Ureterp, ik was toen  ▒ 29 jaar oud

De aanvallen vanuit het dodenrijk waren niet mis, het was een komen en gaan van Geesten. Vaak werd ik s'morgens wakker en dan werd er gezongen, uiteraard  nummers waar ik niks aan vond , het was 24 uur per dag aanwezig.

Er werd constant een druk op je uitgeoefend die je gedachten beheerste en dat maakte je apathisch.

Het werd steeds heftiger, die tegenwerkingen en daarbij steeds drukker in en om mijn hoofd zodat ik vele nachten doorwaakte tot het ochtend gloren. 

Ik hoorde op een bepaald moment de Duivel zeggen;  " ik bin de hiele wereld oer west en ha de depressiefste en meast gestoorde dy ik fyne koe by him dyn " / "  ik ben de hele wereld over geweest en heb de meest depressieve en gestoorde die ik kon vinden bij hem gedaan ''.  Dat was te voelen.

 

Op Ŕen van die nachten s'morgens vroeg kwam GOD met meer " mensen " van boven en trok en paar van de ergste Geesten uit mij vandaan.

Ik hoorde GOD Zeggen;

 

 

 

"  DEZE MOATTE  DER BY WEI, OARS DOCHT ER IT " / " DEZE MOETEN ER BIJ WEG, ANDERS DOET HIJ HET ".

 

 

 

Ik wist dat ik het anders niet zou redden en zelfmoord zou plegen.

En zo langzaam  maar zeker - na jaren - zijn ze allemaal door HEM eruit gehaald, waarvoor ik GOD - niet genoeg -bedank.

Horen doe ik ze zo nu en dan nog wel maar ze hebben niet meer die invloed - ze nemen niet helemaal  meer bezit van je - als toen.

De Duivel daarentegen kan je nog steeds - GOD staat het hem toe - be´nvloeden en je verkeerde dingen laten doen. Het is dan ook steeds weer oppassen waar je gedachten heen dwalen en waar je in mee gaat.

Als ik mezelf  - wat ik wel ook eens moest doen als ik in een auto onderweg was - tot de orde roep, dan richt ik mijn Geest naar boven en daarna is de gedachte, de kwaadheid - emotie - snel vertrokken.

Op deze manier ervaar ik ZIJN aanwezigheid ook in mijn leven.

Zoals beschreven, de Duivel kan je leven gaan beheersen en be´nvloeden maar als GOD zich er mee gaat bemoeien moet de Duivel bakzeil halen.

GOD, die er altijd is en er altijd zal wezen, heeft het laatste woord.

 

GOD Wil dat ik mij helemaal was voordat ik in Gebed ga.

Dus als ik mij s'morgens helemaal gewassen heb, - als GOD en ik in harmonie zijn - dan bid ik het ochtend Gebed voor de Wereld , de Mensheid.

In de loop van de middag / avond, Bid ik voor de zieken en bedroefden,  en als laatste het Dankgebed tot GOD en JEZUS voor het slapen gaan.

 

Deze manier van bidden,- in het begin zonder mij te wassen - heeft mij overeind gehouden.

Maar de echte verbetering in mijn toenmalige geestelijke en fysieke gesteldheid, is gekomen door weer te gaan bidden voor mijn eten en vaker naar de Kerk te gaan. 

 

Nu  is er een soort Was en Bid moeheid over mij en was ik mij - meestal alleen op Zondag - veelal niet meer dagelijks voor mijn Gebeden.

GOD is er niet blij mee,  maar ik kan het op dit moment niet opbrengen.

 

Terug